Verhuisbericht
22 december gaan wij verhuizen
11 december 2020
GKS ICT Solutions als werkgever
29 september 2021
GKS heeft een pennen gedoneerd aan Schoenendoosactie

GKS doneert 1000 pennen aan Schoenendoosactie.

Bij de verhuizing naar het nieuwe pand op Industrieweg oost 7b te Elst vonden we een doos vol met oude logo pennen en caps. En tja, wat doe je daar dan mee. Weggooien terwijl ze eigenlijk nog goed zijn? Dat is zonde. Maar ze gebruiken wilden we ook niet, want het logo klopte niet. Dus hebben we de organisatie van Schoenendoosactie benaderd. Die waren er heel blij mee, want ze gebruiken gedoneerde artikelen om de schoenendozen aan te vullen die nog wel wat inhoud kunnen gebruiken.

De schoenendoosactie is een een goed doel dat zich al jaren in zet om kinderen uit arme landen een keer blij te maken met een goed gevulde schoenendoos.Tover jij ook een keer een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk? Ze laten een kind glimlachen. Met de pennen en schriftjes die jij persoonlijk hebt uitgezocht, kan een jongen of meisje in een arm land weer naar school! Zo wordt een schoenendoos een bijzonder cadeau. Zowel bedrijven als particulieren kunnen mee doen. Wil je een cadeau van onschatbare waarde aan een kind geven. Kijk dan voor meer informatie op: https://schoenendoosactie.nl en doe mee.