WIFI INDOOR

Het wifinetwerk ligt er, maar toch heb je een trage verbinding met wifi in het gebouw zelf. Met de komst van flexplekken en het werken op verschillende devices is draadloos werken steeds meer de standaard. Bovendien bespaar je op datakosten van mobiel bellen als medewerkers via het eigen wifinetwerk online gaan. Ongeacht het aantal mensen dat online is of de zwaarte van programma’s die draaien, wil je een snelle verbinding. Het netwerk moet bovendien beveiligd zijn, gasten en bezoekers mogen niet bij jouw programma’s en gegevens kunnen. Je wilt dezelfde veiligheid hebben als bekabeld internet. Ook dat is onze expertise. Overal in een gebouw een snelle, werkende en betrouwbare wifiverbinding. We voeren eerst een inventarisatie uit waarbij we het gehele pand doorlichten en metingen verrichten. Alle zwakke plekken leggen we bloot. Daarna bepalen we de opstelling van de acces points zodat in het gehele pand een goede wifidekking is.

WIFI OUTDOOR

Raak jij in de stress als je niet online kunt? Je bent niet de enige, jouw klanten waarschijnlijk ook. We zijn inmiddels zo gewend dat we overal online kunnen, ongeacht waar we zijn. Of dat nu in een hotel in the middle of nowhere, een afgelegen camping, de jachthaven, het ziekenhuis of bij de tennisvereniging is. De internetverbindingen zijn in minder bevolkte gebieden in de regel traag of je hebt helemaal geen signaal. Dat geldt ook als je bedrijf gevestigd is op een industrieterrein achteraf, ook daar is de wifiverbinding menigmaal belabberd. GKS levert via een partner een solitair netwerk voor snel draadloos internet dat de hele regio Arnhem/Nijmegen/Tiel dekt.  Het is hét alternatief voor een duur glasvezelnetwerk. De kosten zijn onder andere afhankelijk of er een zichtverbinding in de buurt is of een mast geplaatst moet worden. Maatwerk dus voor elke aanvraag. Ook regelt GKS internetinstallaties voor op campings en andere afgelegen locaties. 

GKS wifi outdoor
GKS wifi social

WIFI ALS MARKETINGTOOL

Als horecagelegenheid, recreatief bedrijf, culturele instelling, leisurebedrijf of evenementenorganisatie is het vanuit marketingoogpunt handig om te weten wie je gasten of bezoekers zijn. Heb je van je gasten een e-mailadres dan kun je ze in een later stadium benaderen voor een aansprekend aanbod, een nieuwsbrief of ze uitnodigen voor een volgend evenement. GKS heeft de slimme wifi-like oplossing ‘I like internet’ waarbij je snel je adressenbestand uitbreidt. Om gebruik te maken van het gratis wifinetwerk moeten gasten eerst hun e-mailadres achterlaten of een like geven via Facebook. Dit kan een eenmalige gelegenheid zijn of per bezoek. De duur van de wifi-likeservice bepaal je zelf. Je sluit een abonnement af voor de periode die jij wilt, daardoor is deze tool ook uitermate geschikt voor eendaagse evenementen.

MEER INFORMATIE?

Wil jij een snelle wifiverbinding? Met de Social Solutions van GKS heb je snel en veilig online bereik ongeacht de locatie. Ook in een afgelegen gebied zoals een industrieterrein of camping.

Snel internet? Snel bellen. Dan helpen we je snel verder.

GKS ICT Solutions
Einsteinweg 25
6662 PW Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. info@gks.nl