Zakelijk bellen via internet – minder kosten, meer functionaliteiten

Bij VoIP bel je via internet en bespaar je op vastrecht-, opstart- en gesprekskosten in vergelijking met het traditionele bellen. Bovendien heb je meer functionaliteiten. Met één toestel heb je hetzelfde functionaliteitenpakket als dat van een telefooncentrale. Met onze hosted VoIP centrale beschik je bovendien over geïntegreerde software voor videoconferencing, mobiele apps voor iOS en Android, live chat op de website en nog veel meer.

Hoe VoIP werkt voor jouw bedrijf

Bij VoIP verloopt de telefoonverbinding via internet. Je hebt hierbij de keuze om je eigen nummer te behouden of een nieuw telefoonnummer te kiezen. Je kunt zoveel telefoons koppelen als je wilt, waardoor je altijd bereikbaar bent onder één nummer, ook in het buitenland en tegen dezelfde kosten. Je hebt een onbeperkt aantal in- en uitgaande lijnen. Ben je in gesprek, dan krijgt de beller geen bezettoon, maar het gesprek schakelt automatisch door naar een andere collega. Je kunt eveneens een welkomsttekst of een wachtrijtekst laten afspelen of de mogelijkheid geven om een voicemailbericht in te spreken. Voicemailberichten krijg je bovendien als bijlage in je e-mail.

De kosten zijn lager dan traditioneel bellen omdat je geen fysieke centrale meer nodig hebt. De overzichtelijke rapportages geven je een helder beeld van het in- en uitgaande belverkeer.

GKS Call Solutions
GKS

Hoe VoIP werkt voor jouw bedrijf

Voor VoIP is een stabiele internetverbinding cruciaal. Om onbereikbaarheid bij stroomstoringen of internet uitval te voorkomen, bieden wij een betrouwbare co-locatie oplossing. Hierbij plaatsen we je centrale op onze locatie, met continue monitoring, noodstroomvoorzieningen, automatische overschakeling bij internetuitval, en back-up routering. Zo ben je altijd verzekerd van bereikbaarheid.

MEER INFORMATIE?

Ben je enthousiast over onze dienstverlening? Wil je met ons in gesprek over  VoIP-oplossingen, clouddiensten, internetverbindingen of computerbeveiliging?

Neem dan contact met ons op. We staan klaar om jou een glimlach achter je beeldscherm te geven.

GKS ICT Solutions
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. [email protected]