JOB EVENT
Wij organiseren even geen maandelijks job event meer, maar mocht een van de openstaande vacatures jouw aandacht trekken dan nodigen wij je vooral uit om te solliciteren.

Stuur je C.V. en motivatie naar [email protected] en wie weet zijn wij binnenkort collega’s.

De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.
Elst
Geplaatst 1 week geleden
Heb je er plezier in om resultaat- en klantgericht bij een netwerkrelatie te achterhalen wat de ICT behoeften zijn om zo een hogere omzet te scoren? Stel je dan aan ons voor. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als Accountmanager ICT ben je niet alleen verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons dienstenpakket bij bestaande klanten. Je adviseert de klanten ook over informatiebeveiliging en daarmee samenhangend in werkplek-, Cloud- en systeembeheer. We vertrouwen erop dat je nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten regelt. Dus je bent ondernemend en goed in netwerken, maar beschikt ook over:
 • HBO-diploma in bedrijfskunde, marketing of commerciële economie;
 • minimaal 3-5 jaar ervaring in technische verkoop- of accountmanagementrol;
 • ervaring met het werken met multidisciplinaire teams;
 • coördineren van inspanningen om gemeenschappelijke doelen te behalen is jou toevertrouwd;
 • zeer sterke communicatieve vaardigheden;
 • een target driven werkhouding.
Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons luxe ingericht kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Zowel voor de e-bike als auto hebben we laadpalen. Met zonnepanelen op het dak en een klimaatgestuurde luchtcirculatiesysteem is het prettig werken in ons duurzame bedrijfspand. Op kantoor kun je aanschuiven voor een goed verzorgde lunch en er staat een fruitmand op de afdeling, voor als zin hebt in een tussendoortje. En wil je buiten werken of lunchen dan kan dat op ons dakterras. Wat mag je van ons verwachten? Wij zijn er trots op dat je met je overtuigingskracht en commercieel inzicht meedenkt met de klant en tegelijkertijd leuke opdrachten regelt voor je collega’s. Als Accountmanager ICT maak jij jezelf daarom al snel onmisbaar. Maar er is ook tijd voor ontspanning, want we hebben o.a. 2 x per jaar een bedrijfsuitje zoals een diner, theaterbezoek of teambuildinguitje. Je kunt bij GKS ICT Solutions als Accountmanager rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • salaris tot € 6.000,00 (op basis van je ervaring);
 • auto van de zaak;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon en laptop;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • een pensioenregeling;
 • een vitaliteitsbudget: we werken samen met een Vitaliteitscoach en je kunt gratis sporten met een Personal Trainer in onze riante fitnessruimte.
Solliciteer nu op de vacature van Accountmanager ICT: Ben je een Accountmanager, met gedegen ICT kennis, die op zoek is naar meer werkgeluk? Mail dan je motivatie en C.V. naar Jesca via [email protected] Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • Je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox.
 • Binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op.
 • Ben je enthousiast en wij ook? Dan plannen we een afspraak in.
 • Is er van beide kanten een klik? Dan volgt er nog een gesprek.
 • Zegt iedereen ja, dan volgt er een tweede gesprek.
 • Jij blij? Wij blij? Dan bieden wij jou een contract aan.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je er plezier in om resultaat- en klantgericht bij een netwerkrelatie te achterhalen wat de ICT behoeften zijn om zo een hogere omzet te scoren? […]

Elst
Geplaatst 2 weken geleden
Heb je natuurlijk overwicht om collega’s resultaatgericht aan te sturen en aantoonbare kennis van diverse disciplines van Servicemanagement in een ICT omgeving? Dan hebben wij een plek voor jou als Service Manager in ons groeiende bedrijf. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als Service Manager zorg je ervoor dat de klant een centraal aanspreekpunt heeft inzake de dagelijkse ICT ondersteuning en dienstverlening. Je krijgt er energie van om 1e en 2e lijns Engineers te coachen en je coördineert graag de planning van support-, beheer- en stand-bybezetting. Je bent eindverantwoordelijk voor het ontvangen, beantwoorden en opvolgen van klantvraagstukken, want je vindt het belangrijk dat de klantgerichte benadering gewaarborgd is. Je bewaakt daarnaast de afspraken binnen service en beheer en bent de vraagbaak voor medewerkers op de Servicedesk. Je hoort niet alleen de wensen en eisen van de klant, maar weet die ook op de juiste plaatsen binnen de organisatie te beleggen. Daarna houd je actief toezicht of er tijdig en passend op gereageerd wordt. Het bewaken van follow-ups bij escalatie van problemen is dan ook echt aan jou toevertrouwd. Collega’s en klanten zijn blij met jou als Service Manager, omdat je:
 • HBO werk- en denkniveau hebt;
 • makkelijk schakelt tussen klanten, medewerkers en werkprocessen;
 • gestructureerd werkt terwijl je de kwaliteit van de dienstverlening bewaakt;
 • een flinke dosis sociale en communicatieve vaardigheden bezit;
 • gedegen financieel inzicht hebt;
 • kennis en affiniteit met ICT omgevingen bij voorkeur in de Microsoft Cloud.
Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons luxe ingericht kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Zowel voor de e-bike als auto hebben we laadpalen. Met zonnepanelen op het dak en een klimaatgestuurde luchtcirculatiesysteem is het prettig werken in ons duurzame bedrijfspand. Op kantoor kun je aanschuiven voor een goed verzorgde lunch en er staat een fruitmand op de afdeling, voor als zin hebt in een tussendoortje. En wil je buiten werken of lunchen dan kan dat op ons dakterras. Wat mag je van ons verwachten? We zijn dankbaar voor je inzet, omdat je doelgericht, en met focus op het werkgeluk van jouw teamleden, werkt. Maar er is ook tijd voor ontspanning, want we hebben teambuildinguitjes zoals een diner, theaterbezoek of een sportieve activiteit. Je kunt bij GKS ICT Solutions als Service Manager rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • € 3.500,00 - € 5.200,00 salarisindicatie;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Leaseauto of automobiliteitsregeling;
 • een mobiele telefoon met abonnement;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • een laptop;
 • een pensioenregeling;
 • een vitaliteitsbudget: we werken samen met een Vitaliteitscoach en je kunt gratis sporten met een Personal Trainer in onze riante fitnessruimte.
Solliciteer nu op de vacature van Service Manager: Dit is ‘m. Jouw baan als Service Manager. Stuur voor 30 juli een mail naar Jesca van Kempen, van Personeelszaken: [email protected] Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • Je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox;
 • Binnen 3 werkdagen neemt Jesca contact met je op;
 • Ben je enthousiast en is Jesca dat ook? Dan plannen we een afspraak in;
 • Is er van beide kanten een klik? Dan volgt er een gesprek met enkele directe collega’s. Zo leren wij elkaar kennen.
Zegt iedereen ja, dan bieden wij jou een contract aan.

Heb je natuurlijk overwicht om collega’s resultaatgericht aan te sturen en aantoonbare kennis van diverse disciplines van Servicemanagement in een ICT omgeving? Dan hebben wij een

Lees verder

Elst
Geplaatst 2 weken geleden

Wil je graag positief uitgedaagd worden en behaal je goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding ICT? Dan zoeken wij jou als stagiaire!

Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Op school leer je over de werking van besturingssystemen, beheer en onderhoud van servers, clouddiensten, routers en firewall. En bij ons moet je die kennis ook echt toepassen in de praktijk.

Als ICT stagiaire ben je leergierig en ga je meewerken op onze 1e lijn Servicedesk. Je leert om de vraag van de klant vriendelijk en vakkundig te analyseren en te zorgen voor een correcte oplossing. De 1e lijn vragen mag je zelf of samen met je collega’s oplossen. Komen jullie er niet uit, dan wordt het ICT vraagstuk doorgezet naar de 2e lijn.

Als stagiaire 1e lijn Servicedesk medewerker ICT ben je klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig en vraagt door als je iets niet begrijpt.

Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein van Elst vind je ons luxe ingericht kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt.

Je krijgt een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding. Bij goede stage-resultaten gaan we jou na afloop wel missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons op de Servicedesk.

Op onze kosten mag je: Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij.

Wil je bij ons op stage? Wil je jouw kwaliteiten benutten, leren en ontwikkelen bij een organisatie die werkgeluk belangrijk vindt. Dan is deze stageplek als 1e lijn Servicedesk medewerker ICT iets voor jou. Stuur een mail met je motivatie naar Jesca via [email protected].

Wat gebeurt er na je sollicitatie: je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox; Daarna nemen wij contact met je op; is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in; jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd. Je bent welkom!

Wil je graag positief uitgedaagd worden en behaal je goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding ICT? Dan zoeken wij jou als stagiaire! Wat je gaat doen […]

Elst
Geplaatst 5 maanden geleden
Ben jij die Cloud Engineer met een diepgaande kennis van IT Cloud oplossingen, die graag in een stimulerende omgeving werkt? En vind je werkgeluk en welzijn erg belangrijk? Dan is deze functie bij GKS ICT Solutions écht iets voor jou! Bedrijfsprofiel

GKS ICT Solutions houdt zich bezig met het ontwerpen, inrichten en beheren van (voornamelijk Cloud gebaseerde) ICT-infrastructuren voor het MKB. Een team van specialisten ondersteunt onze klanten bij hun IT vraagstukken. We zijn innovatief en leergierig en kijken verder dan ons eigen vakgebied. We denken niet in termen van problemen, maar in die van uitdagingen. Wij hebben vanuit ons PDC standaard oplossingen ontwikkeld voor het MKB. Die oplossingen zijn met frisse ideeën en vernieuwende gezichtspunten bedacht. Help je mee om deze oplossingen te realiseren? Dan investeren we graag in jou!

Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als Cloud Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde (Cloud) infrastructuren voor onze klanten. Je gaat samenwerken in een multidisciplinair team om onze klanten te ontzorgen op het gebied van IT. Daarnaast ben je betrokken bij het onderhouden en ontwikkelen van ons PDC. Met focus op voortdurende professionele ontwikkeling en succes in projecten beschik je verder over:
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Diepgaande kennis van Microsoft Cloud architectuur, beveiliging en best practices;
 • Basiskennis van netwerktopologie;
 • Handigheid in het oplossen van storingen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest;
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken;
 • Ervaring met automation- en provisioningtools is een pré.
Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand en het treinstation is 15 minuten lopen. Eenmaal binnen vind je een luxe en rustgevende uitstraling. Jouw werkplek is van alle gemakken voorzien waaronder een elektrisch verstelbaar bureau. Een broodtrommel hoef je niet mee te nemen, want je schuift gewoon aan voor een goed verzorgde lunch en is er gratis fruit voor iedereen. Jouw 15 directe collega’s zijn professionals, die streven naar succes en werkgeluk. Ze staan voor je klaar bij vragen. Andersom ondersteun jij de collega’s van onze servicedesk bij complexe IT-vraagstukken. Ongeveer eenmaal per 10 weken heb je een week stand-by dienst. Dat betekent dat je buiten kantoortijd beschikbaar bent om IT ondersteuning te bieden aan onze klanten. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning, want twee keer per jaar is er een bedrijfsuitje, hebben we een zomer BBQ en geplande pizzasessies! Wat mag je van ons verwachten? Wij vertrouwen op jouw expertise en inzet. Mede door je betrokkenheid ben je al snel onmisbaar. Als Cloud Engineer kun je bij ons rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • Een competitief salaris;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een mobiele telefoon, laptop en bijbehorende rugzak;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Scholing- en studiemogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Gratis sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal.
Solliciteer nu op de vacature van Cloud Engineer: Klinkt dit als jouw kans op meer werkgeluk? Bezoek dan ons job event en stel je voor. Of stuur je C.V. met motivatie naar Jesca via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging in jouw mailbox;
 • Binnen 3 werkdagen neemt personeelszaken contact met je op;
 • Is er van beide kanten een klik? Dan volgt er een gesprek;
 • Jij blij? Wij blij? Dan volgt er een tweede gesprek waarin je kennismaakt met andere Engineers.
 • Zeg iedereen ja, dan bieden wij jou een contract aan.
 

Ben jij die Cloud Engineer met een diepgaande kennis van IT Cloud oplossingen, die graag in een stimulerende omgeving werkt? En vind je werkgeluk en welzijn […]

GKS ICT Solutions als werkgever

GKS is specialist in informatiebeveiliging en daarmee samenhangend in werkplek-, cloud- en systeembeheer voor middelgrote bedrijven en zorginstellingen in Nederland door het bieden van consultancy, implementaties en migraties.
Bij computerproblemen lossen onze ICT-professionals het zo snel mogelijk op, daarna gaan we kijken hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen of beter regelen. Wij staan voor zorgeloze oplossingen in automatisering.

Lees verder