JOB EVENT
6 december van 14:00 – 17:00
00

Dagen


00

Uren


00

Minuten


00

Seconden


De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.
Elst
Geplaatst 3 maanden geleden
Kun je resultaat- en klantgericht bij een netwerkrelatie achterhalen wat de ICT behoeften zijn om zo een hogere omzet te scoren? Stel je dan aan ons voor. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als Accountmanager ben je niet alleen verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons dienstenpakket bij bestaande klanten. Je adviseert de klanten ook over informatiebeveiliging en daarmee samenhangend in werkplek-, cloud- en systeembeheer. We vertrouwen erop dat je nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten regelt. Dus je bent ondernemend en goed in netwerken, maar beschikt ook over:
 • HBO diploma in bedrijfskunde, marketing of commerciële economie;
 • minimaal 3-5 jaar ervaring in technische verkoop- of accountmanagementrol;
 • ervaring met het werken met multidisciplinaire teams;
 • coördineren van inspanningen om gemeenschappelijke doelen te behalen is jou toevertrouwd;
 • zeer sterke communicatieve vaardigheden;
 • een target driven werkhouding.
Heb je een vraag, dan kun je rekenen op jouw 16 collega’s. Ze zijn betrokken en helpen je graag. Samenwerken vinden wij namelijk belangrijk, want het draagt bij aan je werkgeluk. Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Zowel voor de e-bike als auto hebben we laadpalen. Eenmaal binnen vind je een inspirerend interieur met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Met zonnepanelen op het dak en een klimaatgestuurde luchtcirculatiesysteem is het prettig werken in ons duurzame bedrijfspand. Op kantoor kun je aanschuiven voor een goed verzorgde lunch en er staat een fruitmand op de afdeling, voor als zin hebt in een tussendoortje. En wil je buiten lunchen? Dan kan dat op ons luxe dakterras. Wat mag je van ons verwachten? Wij zijn er trots op dat je met je overtuigingskracht en commercieel inzicht meedenkt met de klant en tegelijkertijd leuke opdrachten regelt voor je collega’s. Als Accountmanager ICT maak jij jezelf daarom al snel onmisbaar. Maar er is ook tijd voor ontspanning, want we hebben o.a. 2 x per jaar een bedrijfsuitje zoals een diner, theaterbezoek of teambuildinguitje. Je kunt bij GKS ICT Solutions als Accountmanager rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • marktconform salaris;
 • auto van de zaak;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon en laptop;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • een pensioenregeling;
 • een vitaliteitsbudget: we werken samen met een Vitaliteitscoach en je kunt gratis sporten met een Personal Trainer in onze riante fitnessruimte.
Solliciteer nu op de vacature van Accountmanager ICT: Wil jij die nieuwe baan als Accountmanager ICT? Mail dan je motivatie en C.V. naar Maartje Niesten via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • Je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox;
 • binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op;
 • ben je enthousiast en wij ook? Dan plannen we een afspraak in;
 • is er van beide kanten een klik? Dan volgt er een gesprek met enkele directe collega’s. Zo leren wij elkaar kennen;
 • zegt iedereen ja, dan bieden wij jou een contract aan.
Meer informatie over GKS ICT Solutions kun je vinden op www.gks.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.

Kun je resultaat- en klantgericht bij een netwerkrelatie achterhalen wat de ICT behoeften zijn om zo een hogere omzet te scoren? Stel je dan aan ons voor.

Elst
Geplaatst 1 jaar geleden
Waardering voor jouw inzet en alle vertrouwen in jouw kennis: we roepen het niet alleen. Bij GKS ICT Solutions laten we het zien. Bijvoorbeeld door jou direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden, net als scholing- en studiemogelijkheden en een goed salaris. Kom langs en stel je voor als onze nieuwe Systeembeheerder.   Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Met jouw ruime werkervaring als systeembeheerder kunnen we implementatie- en migratieprojecten wel aan jou toevertrouwen. Zeker omdat jij ook actuele kennis hebt van Windows Server, Exchange Server, virtualisatie, VM Ware, MS Hyper-V, Security, Networking en firewalls. Jouw kennis komt goed van pas bij het helpen van onze grote en kleine klanten. Net als jouw servicegerichtheid. Bijvoorbeeld als een computer is vastgelopen óf wanneer een firewall niet meer werkt. Dankzij jouw hulp kunnen de klanten snel weer verder. Collega’s zijn blij met jou als Systeembeheerder, omdat je:
 • op een begripvolle manier klanten en collega’s kan uitleggen hoe het IT-probleem kan worden opgelost;
 • snel schakelt tussen verschillende projecten dankzij jouw flexibiliteit;
 • overzicht behoudt en jouw documentatie altijd goed op orde hebt.
Het team bestaat uit 14 collega’s, die je graag helpen, want we zijn er voor elkaar. 1 x per 10 weken heb je nooddienst voor speciale klanten, die 24 x 7 dagen ICT ondersteuning willen. Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Zowel voor de e-bike als auto hebben we laadpalen. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Met zonnepanelen op het dak en een klimaatgestuurde luchtcirculatiesysteem is het prettig werken in ons duurzame bedrijfspand. Op kantoor kun je aanschuiven voor een goed verzorgde lunch en er staat een fruitmand op de afdeling, voor als zin hebt in een tussendoortje. En wil je buiten werken of lunchen dan kan dat op ons luxe dakterras. Maar er is ook tijd voor ontspanning, want we hebben teambuildinguitjes zoals een diner, theaterbezoek of een sportieve activiteit. Bij GKS ICT Solutions kun je als Systeembeheerder rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • tot € 4.500,00 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
 • een reiskostenvergoeding;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • thuiswerkfaciliteiten worden vergoed;
 • een laptop, inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • een vitaliteitsbudget: we werken samen met een Vitaliteitscoach en je kunt gratis sporten met een Personal Trainer in onze riante fitnessruimte.
Solliciteer nu op de vacature van systeembeheerder: Wil jij die nieuwe baan als Systeembeheerder? Stuur voor 20 september een mail naar Maartje Niesten via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • binnen 1 werkdag ontvang jij een bevestiging in jouw mailbox;
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje (van personeelszaken) contact met je op;
 • zijn Maartje en jij enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan leren we elkaar beter kennen tijdens een tweede gesprek waar je ook al jouw collega’s ontmoet;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet jij jouw handtekening onder een contract voor onbepaalde tijd. Welkom!

Waardering voor jouw inzet en alle vertrouwen in jouw kennis: we roepen het niet alleen. Bij GKS ICT Solutions laten we het zien. Bijvoorbeeld door jou […]

Alles wat met ICT te maken heeft, vind je leuk. En als iemand in jouw familie- of vriendenkring een ICT vraag heeft dan help je graag. Behaal je verder goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding ICT en wil je praktijkervaring opdoen voor technisch beheer van een ICT-werkomgeving?  Dan zoeken wij jou als stagiaire!  Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Op school leer je over de werking van besturingssystemen, beheer en onderhoud van servers, clouddiensten, routers en firewall. En bij ons moet je die kennis ook echt toepassen in de praktijk. Als ICT stagiaire ben je leergierig en ga je meewerken op de 1e lijn Servicedesk waar alle telefoongesprekken binnenkomen. Je leert om de vraag van de klant vriendelijk en vakkundig te analyseren en te zorgen voor een correcte oplossing. De 1e lijn vragen mag je zelf of samen met je collega’s oplossen. Komen jullie er niet uit, dan wordt het ICT vraagstuk doorgezet naar de 2e lijn. Als stagiaire 1e lijn Servicedesk medewerker ICT ben je klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig en vraagt door als je iets niet begrijpt.. Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein van Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt. Verder krijg je bij ons een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding, maar bij goede stage-resultaten gaan we jou na afloop missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons op de Servicedesk. Op onze kosten mag je: Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij.  Wil je bij ons op stage? Dit is ‘m. Jouw stage als 1e lijn Servicedesk medewerker ICT. Stuur dan een mail met je motivatie naar Maartje Niesten, van Personeelszaken: [email protected].  Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox;
 • Daarna neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd.
Welkom!  

Alles wat met ICT te maken heeft, vind je leuk. En als iemand in jouw familie- of vriendenkring een ICT vraag heeft dan help je graag. […]

Elst
Geplaatst 1 jaar geleden
Heb je jouw diploma ICT-beheer, niveau 4 op zak en ben je op zoek naar een bedrijf die je kansen geeft en zekerheid. Solliciteer dan bij ons voor de functie van Servicedesk-medewerker. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Werkervaring heb je niet per se nodig, maar kennis van Windows Server, Exchange Server, virtualisatie, Networking en firewalls wel. Je helpt graag grote en kleine klanten en heb je vragen dan staan je 16 collega’s voor je klaar. Je werkt servicegerichtheid zodat een klant, die zijn wachtwoord niet meer weet of een vastgelopen printer heeft, weer snel verder kan. Wij zijn blij met jou als collega’s, omdat je:
 • op een begripvolle manier de klant kan uitleggen hoe het IT-probleem kan worden opgelost;
 • snel schakelt tussen verschillende tickets dankzij jouw flexibiliteit;
 • jouw documentatie altijd goed op orde hebt.
Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Een broodtrommel hoef je niet mee te nemen want je schuift gewoon aan voor een goed verzorgde lunch. Ook mag je als tussendoortje iets pakken uit de goed gevulde fruitmand. We waarderen je inzet, maar er is ook tijd voor ontspanning, want we hebben teambuildinguitjes zoals een diner, theaterbezoek of een sportieve activiteit. Zo kan je bij GKS ICT Solutions als servicedeskmedewerker rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • tot € 2.800,00 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
 • een reiskostenvergoeding;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • een laptop, inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • gratis sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Een handdoekservice en luxe kleedkamer? Die horen er ook bij.
Solliciteer nu op de vacature van servicedeskmedewerker: Wil jij die nieuwe baan als servicedeskmedewerker scoren? Stuur dan een mail met motivatie en C.V. naar Maartje Niesten via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • binnen 1 werkdag ontvang jij een bevestiging in jouw mailbox;
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje (van personeelszaken) contact met je op;
 • zijn Maartje en jij enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan leren we elkaar beter kennen tijdens een tweede gesprek waar je ook al jouw collega’s ontmoet;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet jij jouw handtekening onder een contract. Je bent welkom!
   

Heb je jouw diploma ICT-beheer, niveau 4 op zak en ben je op zoek naar een bedrijf die je kansen geeft en zekerheid. Solliciteer dan bij ons voor de functie van Servicedesk-medewerker.

GKS ICT Solutions als werkgever

Wij waarderen jouw inzet en kennis. Er is aandacht voor iedereen, want onze bedrijfscultuur is open en collegiaal. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, maar er wel van bewust bent dat je een onderdeel bent van een team. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten een goed ICT netwerk hebben.
Wij regelen goede bedrijfskleding voor de buitendienst en persoonlijke beschermingsmiddelen voor al onze medewerkers, die dat nodig hebben.

Lees verder