JOB EVENT
7 juni van 16:00 – 18:30
00

Dagen


00

Uren


00

Minuten


00

Seconden


De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.
Alles wat met ICT te maken heeft, vind je leuk. En als iemand in jouw familie- of vriendenkring een ICT vraag heeft dan help je graag. Behaal je verder goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding ICT en wil je praktijkervaring opdoen voor technisch beheer van een ICT-werkomgeving?  Dan zoeken wij jou als stagiaire!  Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Op school leer je over de werking van besturingssystemen, beheer en onderhoud van servers, clouddiensten, routers en firewall. En bij ons moet je die kennis ook echt toepassen in de praktijk. Als ICT stagiaire ben je leergierig en ga je meewerken op de 1e lijn Servicedesk waar alle telefoongesprekken binnenkomen. Je leert om de vraag van de klant vriendelijk en vakkundig te analyseren en te zorgen voor een correcte oplossing. De 1e lijn vragen mag je zelf of samen met je collega’s oplossen. Komen jullie er niet uit, dan wordt het ICT vraagstuk doorgezet naar de 2e lijn. Als stagiaire 1e lijn Servicedesk medewerker ICT ben je klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig en vraagt door als je iets niet begrijpt.. Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein van Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt. Verder krijg je bij ons een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding, maar bij goede stage-resultaten gaan we jou na afloop missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons op de Servicedesk. Op onze kosten mag je: Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij.  Wil je bij ons op stage? Dit is ‘m. Jouw stage als 1e lijn Servicedesk medewerker ICT. Stuur dan een mail met je motivatie naar Maartje Niesten, van Personeelszaken: [email protected].  Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox;
 • Daarna neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd.
Welkom!  

Alles wat met ICT te maken heeft, vind je leuk. En als iemand in jouw familie- of vriendenkring een ICT vraag heeft dan help je graag. […]

Elst
Geplaatst 9 maanden geleden
Een computer die is vastgelopen, krijg jij weer aan de gang. Daar word niet alleen jij enthousiast van, jouw klanten worden er nog enthousiaster van. Over enthousiasme gesproken: wat vind jij van het direct tekenen van een vast contract als bij GKS ICT Solutions? Biedt jou stabiliteit en zekerheid. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Werkervaring? Niet per se nodig. Wel heb je jouw diploma ICT-beheer, niveau 4 op zak. Kennis van Windows Server, Exchange Server, virtualisatie, Networking en firewalls deed je op tijdens je opleiding, een stage, het helpen van vrienden en familie of in jouw werk. Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij nieuwe collega's Jouw kennis komt goed van pas bij het helpen van onze grote en kleine klanten. Net als jouw servicegerichtheid. Bijvoorbeeld als een computer is vastgelopen óf wanneer een account moet worden gereset omdat de klant een wachtwoord niet meer weet. Dankzij jouw hulp kunnen de klanten snel weer verder. Ook omdat jij:
 • op een begripvolle manier de klant kan uitleggen hoe het IT-probleem kan worden opgelost;
 • snel schakelt tussen verschillende tickets dankzij jouw flexibiliteit;
 • jouw documentatie altijd goed op orde hebt.
Jouw 12 collega’s staan voor je klaar bij vragen. Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Een broodtrommel hoef je niet mee te nemen want je schuift gewoon aan voor een goed verzorgde lunch. Ook mag je de fruitmand leegeten. 2 keer per jaar is er een bedrijfsuitje. De laatste keer zijn we naar een escaperoom geweest en hebben we het uitje afgesloten met een diner. En een paar keer per jaar delen we cadeau's uit, maar  er is nóg meer. Zo kan jij bij GKS ICT Solutions als servicedeskmedewerker rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
 • een reiskostenvergoeding;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • een laptop, inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • gratis sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Een handdoekservice en luxe kleedkamer? Die horen er ook bij.
Solliciteer nu op de vacature van servicedeskmedewerker: Wil jij die nieuwe baan als servicedeskmedewerker scoren? Stuur direct een mail naar Maartje Niesten via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • binnen 1 werkdag ontvang jij een bevestiging in jouw mailbox;
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje (van personeelszaken) contact met je op;
 • zijn Maartje en jij enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan leren we elkaar beter kennen tijdens een tweede gesprek waar je ook al jouw collega’s ontmoet;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet jij jouw handtekening onder een contract voor onbepaalde tijd. Welkom!
   

Een computer die is vastgelopen, krijg jij weer aan de gang. Daar word niet alleen jij enthousiast van, jouw klanten worden er nog enthousiaster van. Over […]

Elst
Geplaatst 9 maanden geleden
Waardering voor jouw inzet en alle vertrouwen in jouw kennis: we roepen het niet alleen. Bij GKS ICT Solutions laten we het zien. Bijvoorbeeld door jou direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden, net als scholing- en studiemogelijkheden en een goed salaris. Scoor die baan als Systeembeheerder.   Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Met jouw ruime werkervaring als systeembeheerder kunnen we implementatie- en migratieprojecten wel aan jou toevertrouwen. Zeker omdat jij ook actuele kennis op zak hebt van Windows Server, Exchange Server, virtualisatie, VM Ware, MS Hyper-V, Security, Networking en firewalls. Jouw kennis komt goed van pas bij het helpen van onze grote en kleine klanten. Net als jouw servicegerichtheid. Bijvoorbeeld als een computer is vastgelopen óf wanneer een firewall niet meer werkt. Dankzij jouw hulp kunnen de klanten snel weer verder. Ook omdat jij:
 • op een begripvolle manier klanten en collega’s kan uitleggen hoe het IT-probleem kan worden opgelost;
 • snel schakelt tussen verschillende projecten dankzij jouw flexibiliteit;
 • overzicht behoudt en jouw documentatie altijd goed op orde hebt.
Jouw 12 collega’s staan voor je klaar bij vragen. Andersom ondersteun jij de servicedeskcollega’s bij moeilijke ICT-vraagstukken. 1 x per 10 weken heb je nooddienst. Dat betekent dat je voor speciale klanten 7 dagen lang buiten kantoortijd beschikbaar bent om ICT ondersteuning te bieden. Werken bij GKS ICT Solutions. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang en grote planten. Jouw vaste werkplek is van alle gemakken voorzien waaronder een elektrisch verstelbaar bureau. Een broodtrommel hoef je niet mee te nemen, want je schuift gewoon aan voor een goed verzorgde lunch. Ook staat er gratis fruit op de afdeling. 2 keer per jaar is er een bedrijfsuitje. De laatste keer zijn we naar een Escaperoom gegaan en is het uitje afgesloten met een etentje. En een paar keer per jaar delen we cadeaus uit, maar er is nóg meer. Zo kan jij bij GKS ICT Solutions als Systeembeheerder rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik.;
 • een reiskostenvergoeding;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • thuiswerkfaciliteiten worden vergoed
 • een laptop, inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • gratis sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Een handdoekservice en luxe kleedkamer? Die horen er ook bij.
Solliciteer nu op de vacature van systeembeheerder: Wil jij die nieuwe baan als Systeembeheerder? Stuur direct een mail naar Maartje Niesten via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • binnen 1 werkdag ontvang jij een bevestiging in jouw mailbox;
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje (van personeelszaken) contact met je op;
 • zijn Maartje en jij enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan leren we elkaar beter kennen tijdens een tweede gesprek waar je ook al jouw collega’s ontmoet;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet jij jouw handtekening onder een contract voor onbepaalde tijd. Welkom!

Waardering voor jouw inzet en alle vertrouwen in jouw kennis: we roepen het niet alleen. Bij GKS ICT Solutions laten we het zien. Bijvoorbeeld door jou […]

GKS ICT Solutions als werkgever

Wij waarderen jouw inzet en kennis. Er is aandacht voor iedereen, want onze bedrijfscultuur is open en collegiaal is. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, maar er wel van bewust bent dat je een onderdeel bent van een team. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten een goed ICT netwerk hebben.
Wij regelen goede bedrijfskleding voor de buitendienst en persoonlijke beschermingsmiddelen voor al onze medewerkers, die dat nodig hebben.
Lees verder