VOEL JE VEILIG MET BEWAKINGSCAMERA’S

Het gaat niet alleen om cybercrime, maar wij helpen ook om met bewakingscamera’s ongewenste bezoekers op een afstand te houden. De bewakingscamera’s waar wij mee werken zijn voor binnen- en buitengebruik geschikt en geven ook bij achteraf inzoomen en nachtzicht een uitstekend beeld.

Bewakingscamerabeelden kun je overal en op elk moment van de dag via je smartphone, tablet of PC de beelden live bekijken. Waar je ook bent, dat is wel zo makkelijk. Of er nou een bewakingscamera met 360˚ beeld nodig is of met een spreek-luister-functie, samen met onze zusteronderneming, Adhetec, maken wij een voorstel op maat.

MOBIELE CAMERASYSTEMEN

Het mobiele netwerkcamerasysteem van onze partner, Adhetec, is autonoom en kan volledig zelfstandig functioneren voor een onbeperkte tijd. De milieuvriendelijke beveilingscamera genereert energie uit zonnepanelen. Doordat het besturingssysteem en de camera geïntegreerd zijn, is het energieverbruik laag. Dermate laag dat het mobiele camerasysteem een jaarlang functioneert zonder tussentijds onderhoud en alleen in de wintermaanden accuwisselingen nodig heeft.

Mobiele camera- en observatiesysteem
GKS - camera security - 2

WERKING BEVEILINGSCAMERA

De hoogwaardige intelligente netwerkcamera’s leveren bij daglicht én in het donker perfect beeld op HD-kwaliteit. Het slimme VCA-systeem alarmeert wanneer jij dat wenst. Via een beveiligde UMTS/3G/4G/WiFi-verbinding kunnen geautoriseerde personen de beelden bekijken. Voorts kun je de beelden beschikbaar stellen aan een grote groep gebruikers zonder in te bedden op de kwaliteit. Onze partner WiFi4ALL is gespecialiseerd in snelle en betrouwbare WiFi (of 4G)-verbindingen. Ook in het buitengebied. Bovendien wordt de data verzonden via meerdere encryptielagen, zo ben je verzekerd van een veilig transport.

MEER INFORMATIE?

Wil jij slimme camera’s die alleen opnemen wat jij wilt? Met Camera Solutions van GKS ben je verzekerd van een goed camera- en/of observatiesysteem.

Wil jij weten wie er bij het bedrijfspand of -terrein is als jij er niet bent? Bel ons. Dan helpen we je snel verder.

GKS ICT Solutions
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. [email protected]