Beveiligingscamera’s die je een veilig gevoel geven

In samenwerking met ons partnerbedrijf, Adhetec, bieden wij een uitgebreide reeks oplossingen op het gebied van camerabeveiliging. Dit omvat zowel hardware als geavanceerde software. Dankzij slimme software kunnen de camera’s nauwkeurig worden afgestemd op jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om het registreren van mensen met gele tassen, specifieke voertuigen, waarschuwingen voor bepaald gedrag, of bewegingsdetectie. Hierbij streven we naar het creëren van een gevoel van veiligheid voor jou.

Altijd het ideale camerasysteem voor jouw situatie

Onze camerasystemen zijn geschikt voor alle situaties. Ze bieden gemoedsrust door ongewenste bezoekers op afstand te houden en leveren livebeelden van hoge kwaliteit op smartphones, tablets of pc’s, zowel binnen als buiten, met uitstekende prestaties bij inzoomen en nachtzicht. We bieden ook mobiele systemen, zoals autonome cameramasten die werken op zonnenenergie. Ze zijn verplaatsbaar en eenvoudig te installeren. Flexibele systemen met eigen voeding zijn veelzijdig inzetbaar voor mens, dier of objectbeveiliging, met draadloze communicatie naar een meldkamer. Vaste camera’s worden strategisch geplaatst, bijvoorbeeld in gebouwen of bij ingangen van grote complexen.

Mobiele camera- en observatiesysteem
GKS - camera security - 2

Slimme camera’s registeren alleen wat er echt toe doet

Het vastleggen van cruciale gebeurtenissen wordt vereenvoudigd met een efficiënt videomanagementsysteem, waarbij het belangrijk is om specifieke doelen te identificeren. Het draait niet alleen om constant vastleggen van beelden, maar eerder om proactieve bewaking van specifieke zaken. We beginnen met het helder definiëren van de gewenste resultaten van de beelden en selecteren dan het meest geschikte videomanagementsysteem dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen. We opereren onafhankelijk en streven ernaar een systeem te kiezen dat perfect past bij jouw behoeften.

MEER INFORMATIE?

Wil jij slimme camera’s die alleen opnemen wat jij wilt? Met Camera Solutions van GKS ben je verzekerd van een goed camera- en/of observatiesysteem.

Wil jij weten wie er bij het bedrijfspand of -terrein is als jij er niet bent? Bel ons. Dan helpen we je snel verder.

GKS ICT Solutions
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. [email protected]