Lever niet in op de veiligheid van je data

 Criminelen en hackers worden alsmaar slimmer en tegelijkertijd is je bedrijfsvoering steeds meer online. Hackers proberen 24 uur per dag binnen te dringen in je systemen en virussen zijn steeds lastiger te herkennen. Kortom: gevaar ligt op de loer. De ellende van het uitlekken van belangrijke data wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Een goed slot op de digitale deur voorkomt ongewenste indringers. Met de maatregelen van GKS Security Solutions ben je voorbereid. En mochten ze je toch te slim af zijn, dan helpen we direct.

Complete beveiliging van al jouw data

Data security heeft te maken met beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Maar wanneer heb je dit nou goed geregeld? Dit zijn een aantal van de maatregelen die wij nemen:

  • Multi-factor authentication – dit is een dubbele beveiliging wanneer je wilt inloggen op je software;
  • Zorgen voor doorlopende back-ups;
  • Een goede firewall om te voorkomen dat je wordt gehackt;
  • Zorgen dat alleen de juiste mensen bij bepaalde documenten kunnen;
  • Zorgen voor een goede spam-filter;
  • Zorgen voor de meest recente antivirussoftware.

Onze ICT-experts volgen continu opleidingen en verdiepen zich elke dag opnieuw in nieuwe virussen.

Verwerkersovereenkomst

Help, we hebben een virus!

 Net zoals een griepvirus, komt ook een digitaal virus vaak ongemerkt binnen, waarna je hele systeem kan blokkeren. Als je een virus hebt gesignaleerd, zet je computer dan direct uit en bel ons. Hoe sneller je dat doet, hoe beter we je kunnen helpen. Vervolgens kijken we hoe we zo veel mogelijk kunnen herstellen. We kunnen dan de meest recente back-up terugzetten, waardoor je hopelijk maar een klein gedeelte van je werkzaamheden kwijt bent. Een back-up terugzetten is in de regel goedkoper en beter, maar dan is het hebben van een goede back-up wel een vereiste. Dat betekent dat ook deze vergrendeld moet zijn bij verspreiding van een virus.

MEER INFORMATIE?

Oeps, een virus. Het kan je zo maar overkomen. De mens is nog altijd de zwakste schakel als het gaat om computerveiligheid. Onze Security Solutions zorgen voor veilig gebruik én helpen als je computer toch besmet is.

Wil je virussen buiten de deur houden? Neem dan contact op.

GKS ICT Solutions
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. [email protected]