Over GKS

Een groot deel van de frustraties op de werkvloer komt door niet werkende hard- en software. Bijvoorbeeld wanneer je computer crasht, je mailprogramma er ineens mee ophoudt of je niet meer bij je bestanden kunt. En wat dacht je van niet werkende WiFi? De oplossingen van GKS zorgen ervoor dat deze frustraties verleden tijd zijn. Wij staan voor zorgeloze automatisering van alle ICT-zaken die jouw bedrijf draaiende houden.

Onze computerhelden zijn jouw allround ICT-partners

Ons hoef je het niet te vertellen: een niet functionerende computer, netwerk of wifiverbinding frustreert. Techniek moet gewoon werken. Altijd. Daarom verzorgen wij alles omtrent ICT, daar waar de afkorting voor staat: Internet, Communicatie en Techniek. Als totaaloplosser geven we advies over de juiste apparatuur, bekabeling, verbinding, beveiliging en meer. En daarna verwezenlijken we dit natuurlijk ook. Eigenlijk moet je het zien als volledige werkplekinrichting, digitaal én fysiek. Dus de hardware, software, systeembeheer, veilige opslag, websitehosting, wifiverbinding en support. Ook het verhuizen van telefoonnummers en VoIP-oplossingen horen daarbij.

Onze focus ligt op efficiënte oplossingen, en dat is lang niet altijd de duurste. Onze toegewijde ICT-professionals lossen computerproblemen snel op en helpen met het nemen van preventieve maatregelen voor de toekomst. Ons team blijft op de hoogte van ontwikkelingen door vakliteratuur te lezen, het internet af te speuren en regelmatig opleidingen te volgen. GKS ICT Solutions vormt samen met WiFi4ALL en Adhetec een alles-in-één oplossing voor al jouw ICT-vraagstukken.

GKS - over ons - 1
Vacature administratieve medewerker

De synergie tussen GKS ICT Solutions, WiFi4ALL en Adhetec

GKS ICT Solutions is onderdeel van een dynamische onderneming, die bestaat uit drie bedrijven. We werken dus samen met twee andere bedrijven, die onze dienstverlening zo goed kunnen versterken dat we een gezamenlijk aanbod hebben. Door onze samenwerking met WiFi4ALL kunnen we bij jou op locatie ook zorgen voor een stabiele en razendsnelle internetverbinding. Kortom: we kunnen gehele werkplaatsen inrichten, van de internetverbinding tot de monitors en de benodigde software. En door onze samenwerking met Adhetec kunnen we slimme camerasystemen leveren die draaien op dezelfde internetverbinding en voorzien zijn van slimme software. Deze camerasystemen kunnen de meest specifieke dingen monitoren en slaan alleen alarm wanneer dit daadwerkelijk nodig is.

Door deze mooie synergie kunnen we totaaloplossingen bieden. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om alleen in zee te gaan met één van de drie bedrijven. Dit ligt helemaal aan jouw wensen en behoeften.