GKS ICT SOLUTIONS: VOOR DE GLIMLACH ACHTER JE BEELDSCHERM

Ken je de frustratie wanneer je computer crasht, je e-mailprogramma het niet meer doet of je ineens niet meer bij je bestanden kunt? Een niet werkende wifiverbinding is er nog zo één. Een haperende computer en traag internet behoren tot de top 5 ergernissen van de gebruiker. De experts van GKS staan voor zorgeloze oplossingen in automatisering.

ALLROUND ICT-PARTNER

Wij weten als geen ander: een niet functionerende computer, netwerk of wifiverbinding frustreert. ICT moet gewoon werken. GKS verzorgt alles omtrent ICT; daar waar de afkorting voor staat: Internet, Communicatie en Techniek. Als totaaloplosser geven we advies over de juiste apparatuur, bekabeling en verbindingen en verwezenlijken het. Anders gezegd: de werkplekinrichting (hardware), software, systeembeheer, veilige opslag, websitehosting, wifiverbinding en support. Ook het verhuizen van telefoonnummers en VoIP-oplossingen behoren daartoe. Als jouw allround ICT-partner staan we met enthousiasme klaar voor advies, implementatie en ondersteuning.

GKS
GKS bedrijfsbus

ICT-ADVIES

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan snel. Zonder expertise, is het steeds lastiger om te bepalen wat je nodig hebt. Bovendien speelt digitale veiligheid ook een belangrijke rol. Van GKS krijg je advies afgestemd op jouw bedrijfssituatie. Of het nu gaat om de aanschaf van apparatuur, de verbindingen of anderszins. Dat lijkt logisch, maar wij laten ons niet drijven door de duurste oplossing. Dat is namelijk niet altijd de beste. Bij computerproblemen lossen onze ICT-professionals het zo snel mogelijk op, daarna gaan we kijken hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen of beter regelen.

COMPUTERHELDEN

Bij GKS werken de echte computerhelden die idolaat zijn van hun vak en ook in hun vrije tijd daarmee bezig zijn. We lezen alle vakliteratuur, speuren internet af voor ontwikkelingen en volgen frequent opleidingen. Als een ICT-oplossing er niet is, ontwikkelen we de software zelf. Ook houden wij jou op de hoogte van trends, virussen en alles wat belangrijk is om te weten. In begrijpelijke taal. Wij denken en praten misschien onderling in enen en nullen maar weten het aan jou duidelijk uit te leggen. 

GKS