GKS ICT SOLUTIONS: Een oplossing voor je ICT vraagstuk.

Ken je de frustratie wanneer je computer crasht, je e-mailprogramma het niet meer doet of je ineens niet meer bij je bestanden kunt? Een niet werkende WiFiverbinding is er nog zo één. Een haperende computer en traag internet behoren tot de top 5 ergernissen van de gebruiker. De experts van GKS staan voor zorgeloze oplossingen in automatisering.

ALLROUND ICT-PARTNER

Wij weten als geen ander: een niet functionerende computer, netwerk of wifiverbinding frustreert. ICT moet gewoon werken. GKS verzorgt alles omtrent ICT; daar waar de afkorting voor staat: Internet, Communicatie en Techniek. Als totaaloplosser geven we advies over de juiste apparatuur, bekabeling en verbindingen en verwezenlijken het. Anders gezegd: de werkplekinrichting (hardware), software, systeembeheer, veilige opslag, websitehosting, wifiverbinding en support. Ook het verhuizen van telefoonnummers en VoIP-oplossingen behoren daartoe. Als jouw allround ICT-partner staan we met enthousiasme klaar voor advies, implementatie en ondersteuning.

GKS - over ons - 1
Vacature administratieve medewerker

ICT-ADVIES

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan snel. Zonder expertise, is het steeds lastiger om te bepalen wat je nodig hebt. Bovendien speelt digitale veiligheid ook een belangrijke rol. Van GKS krijg je advies afgestemd op jouw bedrijfssituatie. Of het nu gaat om de aanschaf van apparatuur, de verbindingen of anderszins. Dat lijkt logisch, maar wij laten ons niet drijven door de duurste oplossing. Dat is namelijk niet altijd de beste. Bij computerproblemen lossen onze ICT-professionals het zo snel mogelijk op, daarna gaan we kijken hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen of beter regelen.

COMPUTERHELDEN

Bij GKS werken de echte computerhelden die idolaat zijn van hun vak en ook in hun vrije tijd daarmee bezig zijn. We lezen alle vakliteratuur, speuren internet af voor ontwikkelingen en volgen frequent opleidingen. Je krijgt bij ons flexibel, persoonlijk een snel een oplossing voor je ICT vraagstuk. 

GKS is een onderdeel van een dynamische onderneming uit de Betuwe die bestaat uit drie bedrijven. Wij werken daarom nauw samen met WiFi4ALL, de specialist in bedraad en draadloze dataverbindingen. Met WiFi4ALL ben je altijd, overal online. En Adhetec, die gedreven is in camera- en observatiesystemen, want slimme camera’s vertellen meer. Samen vormen GKS, WiFi4ALL en Adhetec een one-stop shop voor al jouw ICT vraagstukken.

GKS-over-ons-3 (1)