Werkplekinrichting – alles in één keer geregeld

 Het volledig inrichten van een werkplek kan erg ingewikkeld zijn, bijvoorbeeld wanneer je de monitor bij de ene partij moet halen, je software bij een andere partij en de wifiverbinding bij wéér een andere partij. Dat moet ook anders kunnen, dachten we bij GKS. Daarom regelen wij de gehele inrichting van jullie werkplekken. En dat is fijn voor iedereen, want een optimaal ingerichte werkplek met goed werkende apparatuur verhoogt de prestaties en het plezier van de medewerkers.

Wij regelen alles – van hardware tot verbinding

 Een werkplek bestaat uit hardware, software en een goede verbinding. Daarom regelen wij dit allemaal in een handomdraai. We geven je graag een beeld van wat wij allemaal voor jouw bedrijf kunnen regelen:

  • Werken in de cloud met Office 365 of onze eigen Wincloud;
  • Het aanleggen van een internetverbinding;
  • Het regelen van de dataopslag;
  • Het regelen van goede webhosting inclusief e-mail;
  • Zakelijk bellen via internet met VoIP;
  • Het uitkiezen van de juiste hard- en software.

Concluderend: alles wat komt kijken bij de inrichting van een werkplek verzorgen wij. Van advies tot implementatie en instructie van de medewerkers. Zij gaan er tenslotte mee aan de slag en dat moet soepel verlopen.

De ideale werkplekinrichting is maatwerk

 Iedere medewerker heeft eigen wensen en vereisten en locatie ongebonden werken is populairder dan ooit. Daarom bieden wij maatwerk ICT-oplossingen met onze Workplace Solutions. Wij leveren alleen soft- en hardware waar wij als ICT-experts voor de volle 100% achter staan en zijn niet gebonden aan vaste leveranciers. Ons advies is daarom objectief én we bieden de ideale oplossing die bij de bedrijfssituatie past. Oftewel: geen onnodige apparatuur en niet de duurste oplossing. Hierdoor kunnen we altijd de beste resultaten voor jou behalen.

GKS - workplace - 1

MEER INFORMATIE?

Wij regelen van hardware tot internetverbinding. Werken in de cloud, VoIP, dataopslag en netwerkbeheer bijvoorbeeld. Onze ICT-oplossingen zorgen voor werkplezier en een gestroomlijnde ICT.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem dan contact op.

GKS ICT Solutions
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. [email protected]