WERKPLEKINRICHTING

Een optimale werkplekinrichting met goed werkende apparatuur verhoogt de prestatie en plezier van de medewerker. De werkelijke ervaring van een perfect functionerende ICT-automatisering ligt naar ons idee dan ook daar waar het gebruikt wordt: de werkplek. Een systeembeheerder houdt zich voornamelijk bezig met de inrichting van het netwerk, clouddiensten, internetverbindingen, benodigde apparatuur en alle andere zaken rondom ICT. Voor een gebruiker zijn dat onzichtbare zaken, die merkt het vooral als het niet of beneden wens functioneert.

MAATWERK IN ICT

Voor elke medewerker zijn de gebruikswensen en -vereisten anders. Locatie ongebonden werken is meer gangbaar dan ooit. GKS biedt maatwerk in ICT-oplossingen met onze Workplace Solutions. De ontwikkelingen in ICT gaan snel. Als je geen expert bent, is het moeilijk om te beoordelen wat je echt nodig hebt op ICT-gebied. Ook is de keuze in mogelijkheden enorm. Zo leveren we alleen hardware waar we volledig achter staan. Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers. Ons advies is daarom objectief én we bieden de oplossing die bij de bedrijfssituatie past. Dat houdt in geen onnodige apparatuur en zeker niet de duurste oplossing.

GKS - workplace - 1
GKS - workplace - 2

HARDWARE TOT VERBINDING

Een werkplek bestaat uit meer dan alleen hardware. Werken in de cloud met Office365 of ons eigen Wincloud of het installeren van software regelen we in een handomdraai. Zo ook het aanleggen van een netwerk, dataopslag, de internetverbinding en wifi. Specifiek noemen we nog e-mail. Als je webhosting bij ons onderbrengt, weet je dat iedereen zorgeloos e-mailt. Je hebt niet langer te maken met een externe serviceprovider en hun helpdesk, maar één van je belangrijkste bedrijfsprocessen is in de veilige handen van GKS. Het scheelt in ieder geval een hoop gedoe en vertraagt geen processen. Tot slot telefonie. Bellen via internet biedt veel voordelen, meer dan alleen een besparing op je kosten. Ook dat regelen we. Concluderend: alles wat komt kijken bij een de inrichting van een werkplek verzorgen wij. Van advies tot implementatie én instructie van de medewerkers. Zij gaan er tenslotte mee aan de slag en dat moet soepel verlopen.

MEER INFORMATIE?

Wij regelen van hardware tot internetverbinding. Werken in de cloud, VoIP, dataopslag en netwerkbeheer bijvoorbeeld. Onze ICT-oplossingen zorgen voor werkplezier en een gestroomlijnde ICT.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem dan contact op.

GKS ICT Solutions
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. [email protected]