Support – omdat technologie altijd moet werken

 Technologie kan ons erg veel brengen, zolang het maar goed werkt. Want wat is er nu vervelender dan een wegvallende verbinding, nèt wanneer je die ene mail wilt versturen. Of een systeem dat crasht op een drukke werkdag. Deze situaties wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. En mocht er wel iets verkeerd gaan, wil je hier zo snel mogelijk en met zo min mogelijk schade weer vanaf zijn. Daarom hebben wij support, waardoor het mogelijk is dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht kunt met problemen.

Problemen? Wij staan klaar om je te helpen

Een vergeten wachtwoord. Een e-mail die niet verzonden wordt. Een functionaliteit in een programma die niet werkt zoals hij hoort te werken. Een vastlopende computer. Zomaar een greep uit de ICT-problemen die voor kunnen komen. Bij computerproblemen meld je dat eenvoudig via onze helpdesk. Onze ICT-experts loggen dan van afstand in op je computer, kijken wat er aan de hand is en lossen, daar waar mogelijk, direct het probleem op. We leggen ook uit waarom het probleem is ontstaan, zodat we kunnen voorkomen dat het nog een keer gebeurd. Krijgen we vaker dezelfde supportaanvraag vanuit het bedrijf, dan versturen we een e-mail met uitleg voor alle medewerkers. Daarmee bespaar je onnodige supportkosten.

GKS - systeembeheer - 1

Geef het systeembeheer uit handen

 Wil je het  systeembeheer door experts laten regelen zodat je je weer volledig kunt focussen op het verder brengen van je bedrijf? Wij regelen het. Systeembeheer bestaat uit veel werkzaamheden, die wij uit handen kunnen nemen. Denk aan:

  • Het maken van back-ups;
  • Het installeren en updaten van het besturingssysteem en de software;
  • Het updaten van firewalls;
  • Virusscans en andere veiligheidsmaatregelen;
  • Het instellen van veilige wachtwoorden;
  • Het beveiligen en onderhouden van servers en apparatuur;
  • Het aanleggen van netwerken en het realiseren van (gescheiden) internetverbindingen;
  • Het oplossen van problemen via ons supportsysteem.

MEER INFORMATIE?

Goedwerkende apparatuur verhoogt het werkplezier. Van een netwerk dat eruit ligt, een programma dat niet naar behoren werkt of een trage wifiverbinding word je niet blij. Wij zorgen voor de glimlach achter je beeldscherm.

Advies nodig op ICT-gebied? Of heb je ICT-problemen?

GKS ICT Solutions
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 45 30 50
E. [email protected]