Verhuisbericht
22 december gaan wij verhuizen
11 december 2020
ICT vacature 2e lijn support
Vacature Medewerker ICT Servicedesk 2e lijn support
16 mei 2022

GKS is specialist in informatiebeveiliging en daarmee samenhangend in werkplek-, cloud- en systeembeheer voor middelgrote bedrijven en zorginstellingen in Nederland door het bieden van consultancy, implementaties en migraties.

Bij computerproblemen lossen onze ICT-professionals het zo snel mogelijk op, daarna gaan we kijken hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen of beter regelen. Wij staan voor zorgeloze oplossingen in automatisering.

We hebben aandacht voor jou, omdat wij werkgeluk belangrijk vinden. We verwachten dat iedereen zelfstandig, maar ook goed kan samenwerken. Je maakt deel uit van een team, die klaar staat voor elkaar. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten een goed ICT netwerk hebben.

Er is verder volop aandacht voor een prettige werkomgeving. Ons mooie kantoorpand is toegankelijk voor mindervaliden en heeft daarom ook een lift en een mindervaliden toilet. Je kunt gebruik maken van een eigen luxe werkplek, die van alle gemakken is voorzien of je gaat werken op ons dakterras. De keuze is aan jou.

Wij richten ons op middenbedrijven, zorg, onderwijs- en overheidsinstellingen. Vandaar dat onze bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd met ISO27001, ISO9001, VCA** en NEN7510. Daarmee laten we zien dat de bedrijfsprocessen worden gecontroleerd en voldoen aan alle verplichte interne, externe en online veiligheidsnormen. Maar we hebben ook de BOB award 2023 gewonnen voor Beste Ondernemer in de Betuwe – zakelijke dienstverlening. We zijn voor die award beoordeeld op duurzaamheid qua ondernemen, het bedrijfspand en inzetbaarheid van medewerkers. Duurzaamheid in vele facetten. We waren op alle drie de punten de beste ondernemer en daar zijn we trots op.

We geven een reiskostenvergoeding en hebben een lunchvergoeding voor als je buiten de deur bent. Maar wanneer je op kantoor bent, dan regelen wij de lunch voor jou.

We stimuleren graag onze medewerkers met ontwikkeling en scholing en hebben een vitaliteitsbudget. Wat inhoud dat we samenwerken met een coach, die je door perspectief, inzicht en relativering nieuwe inzichten kan geven. Maar laten we vooral onze Personal Trainer niet vergeten. Die stimuleert je om, buiten kantooruren, in onze eigen inpandige fitnessruimte aan een goede conditie te werken. Hoe geweldig is dat!

Wij hebben echt de focus liggen op werkgeluk en klantrelaties, want alleen dan ga je graag naar je werk en krijgt de klant de beste service.

En dan hebben we het nog geen eens gehad over de geschenken met Pasen en Sinterklaas of de bedrijfsuitjes met en zonder partner. Wij hebben echt de focus liggen op werkgeluk en klantrelaties, want alleen dan ga je graag naar je werk en krijgt de klant de beste service.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega:

  • je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • ICT taken en constructiezaken zijn bij jou in goede handen;
  • je denkt in oplossingen en kunt zelfstandig werken;
  • je bent sociaalvaardig en beheert de Nederlandse taal goed;
  • en je kunt snel analyseren en schakelen.

Spreekt onze bedrijfscultuur je aan en herken jij jezelf in het functieprofiel?
Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen naar Maartje via [email protected]