Verhuisbericht
22 december gaan wij verhuizen
11 december 2020
ICT vacature 2e lijn support
Vacature Medewerker ICT Servicedesk 2e lijn support
16 mei 2022

Wij waarderen jouw inzet en kennis. Er is aandacht voor iedereen, want onze bedrijfscultuur is open en collegiaal is. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, maar er wel van bewust bent dat je een onderdeel bent van een team. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten een goed ICT netwerk hebben.
Wij regelen goede bedrijfskleding voor de buitendienst en persoonlijke beschermingsmiddelen voor al onze medewerkers, die dat nodig hebben.

Er is verder volop aandacht voor een prettige werkomgeving want ons kantoorpand is toegankelijk voor mindervaliden en heeft daarom ook een lift en een mindervaliden toilet.
Je kunt gebruik maken van een eigen luxe werkplek die van alle gemakken is voorzien. Maar administratieve taken kun je ook via thuiswerken regelen. Een thuiswerkvergoeding zie je dan ook terug op je salarisstrookje.

Onze klanten variëren van klein MKB tot overheidsinstanties en als je iets doet, vinden wij dat je het goed moet doen. Vandaar dat onze bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd met ISO27001, ISO9001, VCA** en NEN7510. Daarmee laten we zien dat de bedrijfsprocessen worden gecontroleerd en voldoen aan alle verplichte interne, externe en online veiligheidsnormen. We geven een reiskostenvergoeding en hebben een lunchvergoeding voor de buitendienst maar wanneer je op kantoor bent, dan regelen wij de lunch voor jou. Maar dat is nog niet alles want we stimuleren graag onze medewerkers met ontwikkeling en scholing.

Bovendien hebben we niet alleen aandacht voor de innerlijke mens want we beschikken ook over een eigen inpandige bedrijfsfitnessruimte, waar je buiten kantooruren en onder professionele begeleiding gebruik van mag maken. Hoe geweldig is dat!

Wat verwachten wij van onze nieuwe werknemer:
Wij leveren alleen maatwerk en de hoogste kwaliteit dus zijn wij op zoek naar een collega die:

• MBO+ of HBO werk- en denkniveau heeft;
• Een echte probleemoplosser is;
• graag buiten de lijntjes denkt;
• zelfstandig kan werken;
• Sociaalvaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst.
• een gevarieerd takenpakket leuk vindt.
• snel kan analyseren en schakelen;
• die verstand heeft van ICT en vooral passie heeft voor zijn vak.

Spreekt onze bedrijfscultuur je aan en wil jij graag onze nieuwe collega worden?
Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen naar Maartje Niesten via [email protected]