GKS bestaat 25 jaar
23 mei 2022
Wat is nou een gezonde werkvloer?
24 januari 2023
HAN stageplek aangeboden

HAN meewerk stagiaire gezocht

Onze ICT Engineers willen met jou sparren zodat je efficiënt jouw kennis leert gebruiken bij het oplossen van ICT problemen bij grote en kleine klanten. Je leert bij ons hoe verschillende ICT functies elkaar aanvullen. En je krijgt de uitdaging om ICT problemen bij een klant flexibel en snel op te lossen. Je ervaart hoe het is om met onze ICT engineers samen te werken en om op locatie bij een klant service te verlenen.
Naast het meewerken op de 1e en 2e lijn servicedesk werk je aan het project ‘Implementatie Office365’ binnen onze eigen onderneming.
In ons nieuwe bedrijfspand, op het industrieterrein van Elst, werken 32 medewerkers, die genieten van een luxe werkomgeving, een verzorgde lunch en dankbaar gebruik maken van de gratis PT trainingen in onze eigen fitnessruimte.

Ben je student op het gebied van IT infrastructuur en security? En wil je een meewerk stageplek die van alle gemakken is voorzien? Waar je een stagevergoeding krijgt en je leert werken in een innovatieve en security omgeving? En waar je buiten werktijd PT training krijgt?

Zeg je op bovenstaande vragen allemaal ‘Ja’, stuur dan je C.V. en motivatie naar Maartje Niesten via [email protected], maar even bellen (0481-453050) mag natuurlijk ook.