Data in de Cloud
Werken op een flexplek met data in de Cloud
7 november 2017
Kerstman rijdt in bedrijfsbus van GKS ICT Solutions
Kerstpakket actie 2017
7 december 2017
Vrouw belt via VoIP abonnement

Bellen via VoIP. Goedkoper dan een standaard telefoonabonnement.

Duidelijk een voicemailbericht, zakelijk of privé, inspreken is belangrijk. Een te lang verhaal is storend en daar erger je de beller mee. Wat is dan wel een goed bericht als je geen standaardtekst wilt gebruiken?

Het is te horen wanneer een voicemailbericht wordt ingesproken met een glimlach. Heb jij je eigen voicemailbericht wel eens afgeluisterd om te horen hoe die klinkt? Kort en krachtige voicemailberichten werken het beste, maar wil je opvallen tussen alle andere, begin dan bij je eigen voicemailbericht. Is het een standaard voicemailbericht of zit er een boodschap in verwerkt? Wat dacht je van de volgende voorbeelden voor een voicemailbericht:

Voor een Lifestylecoach:

“Hallo, dit is de voicemail van <naam>. Het gaat niet om de weg die je inslaat, maar het spoor dat je nalaat. Spreek een bericht in na de pieptoon dan bel ik op een later tijdstip terug”.

Voor een Dansschool:

”Hallo, dit is de voicemail van <naam>. Dans met je hart, dan zullen je voeten volgen, maar wacht even op de pieptoon om een boodschap achter te laten, want wij zijn op dit moment gesloten”.

Voor een Sales Coach:

”Hallo, dit is de voicemail van <naam>. “Er is geen weg naar succes, je zult de trap moeten nemen. Spreek een bericht in na de pieptoon en ik help je op weg om de traptreden te vinden”.

Voor een garagebedrijf:

”Hallo, dit is de voicemail van <naam>. Onze klanten komen altijd van rechts. Dus laat uw naam en telefoonnummer achter na de pieptoon en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op”.

Wees origineel met je voicemailbericht en bezorg de beller een glimlach, want wist je dat een glimlach de goedkoopste vorm van energie is. En wanneer je belt via VoIP dan kun je niet een voicemailbericht gebruiken, maar verschillende voicemailberichten koppelen aan een of meerdere nummers. En dat kan voor meerdere bedrijven best handig zijn.

Wil je ook gebruik maken van meerdere voicemailberichten en tegelijkertijd besparen op de belkosten? Neem dan contact met ons op.