ICT veiligheid
ICT veiligheid. Staat er “Welkom” bij u op de deurmat?
26 oktober 2017
Vrouw belt via VoIP abonnement
Maak indruk met een origineel voicemailbericht
27 november 2017
Data in de Cloud

Op een flexplek werken in de Cloud.

Om overal veilig bij je bestanden te kunnen hebben wij onze eigen online dienst – WinCloud. Met data opslag in de Cloud heb je altijd via internet toegang tot je bestanden. Uiteraard is een stabiele internetverbinding wel nodig. Cloud computing zorgt ervoor dat een serverruimte op locatie niet meer nodig is. Dit is kostenbesparend, want er is geen serveronderhoud meer nodig, maar ook de kosten voor de koeling in de serverruimte en de aanschaf en afschrijving van servers vallen weg. En daardoor belast het bedrijf het milieu minder doordat de energiekosten omlaag gaan en de koeling gecentraliseerd plaatsvindt.

Werken in de Cloud

WinCloud is een volledige cloud oplossing. Met een account kun je vanaf elke willekeurige flexplek in de Cloud werken. De documenten staan altijd in een veilige omgeving en kunnen overal vandaan eenvoudig worden bewerkt. Geen zorgen over back-ups, firewalls of bijvoorbeeld servers die bijgewerkt moeten worden. Gewoon werken zoals je wilt.

Digitaal apparatuur synchroniseren in de Cloud

Met een WinCloud account kun je trouwens ook je telefoon of tablet synchroniseren (e-mail, contactlijsten en uiteraard de agenda). Wel zo handig. Wil je liever werken met een lokale versie van Microsoft Outlook, geen probleem, via Outlook Anywhere loopt de e-mail mooi gesynchroniseerd met de server. Ook via de internet browser (webmail) kunnen e-mail, contactpersonen en agenda worden bekeken.

Een groepsschijf in de Cloud

Binnen WinCloud kan je gemakkelijk samenwerken met collega’s. Toegang tot e-mail kan gemakkelijk geregeld worden en documenten kunnen in een groepsschijf worden opgeslagen. Binnen de groepsschijven kunnen rechten uitgedeeld worden zodat bepaalde folders van een beperkt aantal personen toegankelijk is.

Data valt onder Nederlandse Privacy wetgeving

Onze WinCloud server staat op Nederlandse bodem en valt daarmee onder de Nederlandse Privacy wetgeving. De WinCloud omgeving bewaard de data 100% op Nederlandse bodem, niet alleen de data staat in Nederland, maar ook de back-ups en de uitwijk servers voor calamiteiten staan op Nederlandse bodem. Hiermee is WinCloud een unieke cloud omgeving die 100% in Nederland draait en daarmee 100% onder de Nederlandse wetgeving valt.

Een eigen Cloud omgeving

Een cloud omgeving is leuk, maar meestal heb je behoefte aan een eigen manier van werken en maak je niet alleen gebruik van de standaard programma’s. Ook hierin is WinCloud uniek, wij kunnen de cloud omgeving aanpassen naar de wensen van onze klanten. Een boekhoudpakket, een CRM erbij, gebruik maken van SQL servers of bijvoorbeeld een losse opslag voor alleen bestanden die gedeeld worden. Het is allemaal mogelijk met onze WinCloud omgeving.

Wees kostenbewust en stap over op data opslag in Wincloud. Een afspraak is zo gemaakt. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken