Verwerkersovereenkomst
Verwerkersovereenkomst. Wel of niet regelen?
16 april 2018
Een afbeelding van een sfeerbeeld op gks.nl waarop een man en een vrouw naar een laptop kijken die aangesloten is op een Windows Server 2016
Windows Server 2016 voor een goed beveiligd netwerk.
25 juli 2018
GKS Security Penetrator Test

GKS Security Penetrator Test geeft aan of netwerk toegankelijk is voor onbevoegden

De nieuwe AVG wet heeft iedereen wel laten beseffen dat bescherming van klantgegevens wettelijk verplicht is geworden. Met het GKS Security Penetrator Test rapport kun je aantonen dat jouw netwerk waar persoonsgegevens van anderen opstaan wel of niet toegankelijk is van buitenaf. Wij helpen je graag met de GKS Security Penetrator Test om te voldoen aan de verplichtingen van de nieuwe AVG wet.

De GKS Security Penetrator Test online laten uitvoeren

Met de GKS Security Penetrator Test kunnen wij van buitenaf een scan maken om te zien hoe inbraakgevoelig een netwerk is. ICT systemen moeten constant worden bijgewerkt om veilig te blijven. Hackers zijn ook druk bezig om nieuwe manieren te vinden om ergens digitaal binnen te komen. De ICT techniek verandert snel, een firewall is snel gedateerd en updates installeren wordt vaak ervaren als lastig en vaak uitgesteld. Zo ontstaan er openingen in een netwerk die niet altijd zichtbaar zijn. Met het GKS Security Penetrator Test rapport heb je snel inzichtelijk waar een mogelijke ingang zit en ontvang je onze aanbevelingen om het netwerk veiliger te maken.

Voorkom een onveilig netwerk

Wij controleren op regelmatige basis ons eigen netwerk met onze GKS Security Penetrator Test. Deze Penetrator Test is van een andere leverancier dan de routers en firewalls die wij gebruiken. Zo weten we zeker dat het netwerk een optimale test krijgt en wordt voorkomen dat er ingangen ontstaan voor onbevoegden.

Wat kun je van de GKS Security Penetrator Test verwachten?

Vooraf wordt besproken wat en wanneer we gaan testen, want wil je een eenmalige of regelmatig een test? Wil je een snelle of uitgebreide poortscan uitvoeren? De GKS Security Penetrator test wordt zo helemaal volgens de wensen van de klant uitgevoerd.

Weet je zeker dat er geen informatie uit de database gehaald kan worden?

Per 25 mei jl. werd de nieuwe Europese Privacy Wetgeving (AVG) van kracht. Persoonsgegevens staan op ieder netwerk, al zijn het maar de namen en kopieën van de paspoorten van het personeel. Voor € 349,- kun je met de GKS Security Penetrator Test aantonen dat er een inspanning is gedaan om een deel van de veiligheid in kaart te brengen en wellicht aan te tonen dat de verbeterpunten zijn opgepakt. Wel zo makkelijk.

Wil je een GKS Security Penetrator Test laten uitvoeren of meer informatie over de manieren van netwerkbeveiliging dan kun je contact met ons opnemen via 0481-453050 of mail naar [email protected]