Een afbeelding van een sfeerbeeld op gks.nl waarop een man en een vrouw naar een laptop kijken die aangesloten is op een Windows Server 2016
Windows Server 2016 voor een goed beveiligd netwerk.
25 juli 2018
Roaming is belangrijk voor Wi-Fi netwerk.
Roaming is belangrijk voor goed werkend Wi-Fi netwerk
24 augustus 2018
Een afbeelding van een sfeerbeeld op gks.nl waarop een man een bewakingscamera op een pand installeert.

Wees bedacht op onbevoegden!
Criminaliteit komt vaak uit onverwachte hoek en dat kan veel ellende opleveren. Met camerabewaking op een pand, erf of terrein voorkom je ongewenste indringers.

Wees voorbereid met camerabewaking
Wij regelen niet alleen de beveiliging van ICT netwerken, maar ook camerabewaking op terreinen en in en rondom gebouwen. Onze bewakingscamera’s werken via ons eigen draadloos/4G netwerk en zijn altijd en alleen voor onze klant zichtbaar op laptop, tablet of smartphone, waardoor het mogelijk is om snel in te grijpen als dat nodig is.

Voel je veilig op je eigen terrein met Hightech bewakingscamera’s
De bewakingscamera’s waar wij mee werken geven een perfecte weergave, waardoor dag- en nachtbeelden alleen te onderscheiden zijn door het tijdstip waarop ze gemaakt zijn. De bewakingscamera’s kunnen ook melding geven van lijn- of vlakoverschrijding en leveren bovendien perfect beeld onafhankelijk van de weers- of lichtomstandigheden.

Up to date.
Onze ICT-experts houden rekening met de wensen van de klant, want of het nu gaat om een bewakingscamera met een spreek-luister functie, een melding bij het wegnemen of achterlaten van items, nummerplaatherkenning of een extra motorzoom. Echt alles is mogelijk. Bovendien werken onze autonome cameramasten op zonnecellen zodat de bewakingscamera’s overal geplaatst kunnen worden. Wel zo handig!

Met GKS Security Solutions is elk gebouw, erf of (bouw-)terrein goed beveiligd. Een prettig gevoel. Contact ons vrijblijvend via 0481-453050.